flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади головного спеціаліста Городоцького районного суду Хмельницької області

01 квітня 2020, 14:49

                                                                                  УКРАЇНА

                                              ГОРОДОЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД  ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                 32000, Хмельницька область, м.Городок, вул. Шевченка, 48, тел/факс 3-14-46

                                                                                 код 02886976

 

                                                                                        Наказ

 

                    01 квітня 2020 р.                                 м. Городок                                            № 28-05

 

Про оголошення конкурсу на

зайняття вакантної посади

головного спеціаліста

Городоцького районного суду

Хмельницької області

         

Відповідно до частини першої статті 21,  статтей 22 та 23 Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами), Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 року №2646/0/15-179 зі змінами),

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста Городоцького районного суду Хмельницької області.
  2. Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста Городоцького районного суду Хмельницької області (додаток 1).
  3. Наказ про оголошення конкурсу та умови його проведення не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня підписання відповідного наказу розмістити через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби.

4.Оприлюднити оголошення та умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста Городоцького районного суду Хмельницької області на офіційному веб-сайті Городоцького районного суду Хмельницької області після оприлюднення інформації  на Єдиному порталі вакансій державної служби.

  1. 5. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

 

Керівник апарату

Городоцького районного суду      

Хмельницької області                                                                                                                                   І.В.Москаленко

 

                                                                                                   

 

 

                                                                                                      Додаток 1

                                                                                                      до наказу керівника апарату

                                                                                                      Городоцького районного суду Хмельницької області

                                                                                                      від 01.04.2020 року № 28-05

                                                                        УМОВИ

                                   проведення конкурсу на зайняття посади державної служби
                  категорії “В” – головного спеціаліста Городоцького районного суду Хмельницької області

Загальні умови

Посадові обов’язки

1. Організовує впровадження в роботі суду комп'ютерних технологій: встановлення комп'ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп'ютерних програм статистичної звітності, автоматизованої системи електронного документообігу, створення локальної комп'ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу, здійснювати встановлення в суді спеціального комп'ютерного обладнання тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу.

2. Забезпечує адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та працівників апарату суду, яким надано право доступу до АСДС.

3. Забезпечує введення в експлуатацію, встановлення, обслуговування комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді.

4. Організовує проведення робіт щодо інсталяції програмного забезпечення.

5. Здійснює обслуговування та моніторинг працездатності програмного забезпечення та мережного обладнання комп'ютерної мережі.

6. Надає консультативну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп'ютерного обладнання і програмного забезпечення.

7. Забезпечує моніторинг введення в експлуатацію та організовує обслуговування комп'ютерної мережі суду, поточне адміністрування мережного обладнання локальної комп'ютерної мережі, адміністрування контролера домену та серверів комп'ютерної мережі.

8. Забезпечує доступ користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів.

9. Здійснює моніторинг дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп'ютерної мережі.

10. Забезпечує виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп'ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.

11. Проводить аналіз стану інформаційного забезпечення суду та вносить пропозиції з урахуванням положень пункту 5.1 цієї інструкції щодо вдосконалення форм і методів роботи суду в частині інформаційного забезпечення діяльності суду, надає відповідні звіти.

12. Відповідає за належне опублікування та оновлення актуальної інформації на веб-сайті Городоцького районного суду у складі веб-порталу «Судова влада України».

13. Відповідає за координацію побудови та впровадження і подальше супроводження комплексної системи захисту інформації інформаційно-телекомунікаційної системи.

14. Здійснює заходи щодо забезпечення захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційній системі суду.

15. Аналізує своєчасність надсилання електронних копій судових рішень до Реєстру електронних копій судових рішень.

16. Надає методичну допомогу секретарям суду при формуванні піврічних та річних статистичних звітів в автоматичному режимі на підставі наявних даних в автоматизованій системі документообігу суду.

17. Відповідає за невідкладне відправлення повідомлень електронною поштою, після отримання ухвали з Верховного Суду України про витребування справи.

18. Відповідає за «Бронювання системи відеоконференцзв’язку» для проведення судових засідань в режимі відеоконференції в суді.

19. Відповідає за відправлення SMS – повідомлень учасникам судового процесу (кримінального провадження) про час і місце розгляду справи.

20. Відповідає за забезпечення застосування електронного цифрового підпису (ЕПЦ) в суді.

21. Складає та подає щомісячно до ТУ ДСА звіти про кількість відправлених SMS-повідомлень та проведених відеоконференцій.

22. Щоквартально звітує до ТУ ДСА України в Хмельницькій області про кількість надісланих до ЄДР судових рішень.

23. Вносить дані до електронних табелів обліку робочого часу суддів.

24. Відповідає за експлуатацію газового обладнання теплогенераторної кімнати адмінбудівлі Городоцького районного суду та відповідає за облік спожитих комунальних послуг і енергоносіїв.

25. Виконує інші доручення голови суду, керівника апарату суду та заступника керівника апарату, що пов’язанні з виконанням його посадових обов’язків.

Умови оплати праці

Відповідно до штатного розпису, з 01 січня 2020 року, посадовий оклад становить 5300 грн., надбавка за вислугу років (за наявності стажу державної служби), надбавка за ранг державного службовця. Надбавка за інтенсивність праці та премія (у разі встановлення).

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Безстроково

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та строк її подання

Відповідно до статті 25 Закону України “Про державну службу” та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами), особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає  конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2;

2) резюме за формою згідно з додатком                   21, в якому обов’язково зазначається така інформація:

прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

підтвердження документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

підтвердження наявності відповідного ступення вищої освіти;

підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заяву, в якій  повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Інформацію для участі у конкурсі приймаємо до 17год.15хв. 15 квітня 2020 року.

 

Додаткові (необов’язкові) документи

заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

Місце, час і дата початку проведення оцінювання кандидатів

Хмельницька область, м.Городок, вул.Шевченка,48, о 10год.00хв. 23.04.2020 року

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Жолобайло Олена Володимирівна

роб.тел. 0(3851) 3-06-52.

email: inbox@gd.km.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

1.

Освіта

Вища відповідного професійного спрямування з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста чи магістра

2.

Досвід роботи

Стаж роботи за фахом не менше 1 року

3.

Володіння державною мовою

Вільно

4.

Володіння іноземною мовою

Не потребує

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1.

Уміння працювати з комп'ютером

Вміння роботи на комп’ютері та вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку.

2.

Необхідні ділові якості

Аналітичні здібності

Діалогове спілкування (письмове і усне)

Вміння розподіляти роботу

Виваженість

Вміння вести перемовини

Організаторські здібності

Стресостійкість

3.

Необхідні особистісні якості

Надійність

Дисциплінованість

Чуйність

Тактовність

Емоційна стабільність

Контроль емоцій

Комунікабельність

Відповідальність

Рішучість

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1.

Знання законодавства

Знання: 
1) Конституції України
2) Закону України “Про державну службу”; 
3) Закону України “Про запобігання корупції”

2.

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

-  Закон України «Про судоустрій і статус суддів»;

- Інструкція з діловодства у місцевих та апеляційних судах України затверджена наказом Державної Судової адміністрації України від 20.08.2019 року №814 (із змінами);

-  Положення про Автоматизовану систему документообігу суду затверджене Рішенням ради суддів України від 26.11.2010 №30(із змінами)

3.

Професійні чи технічні знання

- Вільне володіння ПК, вміння користуватись оргтехнікою, знання програм Microsoft, Office, Word, ExceI, Internet.

-Вміння побудови ІТ інфраструктури. Досвід роботи з базами даних; досвід розробки та впровадження інформаційних систем електронного документообігу, автоматизації процесів та інфраструктурних проектів.