flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про добір на період дії карантину

04 лютого 2021, 14:16

ОГОЛОШЕННЯ

про добір на період дії карантину

 

Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято рішення про необхідність призначення

Головний спеціаліст Городоцького районного суду Хмельницької області, категорія «В»

Посадові обов’язки

1. Організовує впровадження в роботі суду комп'ютерних технологій: встановлення комп'ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп'ютерних програм статистичної звітності, автоматизованої системи електронного документообігу, створення локальної комп'ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу, здійснювати встановлення в суді спеціального комп'ютерного обладнання тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу.

2. Забезпечує адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та працівників апарату суду, яким надано право доступу до АСДС.

3. Забезпечує введення в експлуатацію, встановлення, обслуговування комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді.

4. Організовує проведення робіт щодо інсталяції програмного забезпечення.

5. Здійснює обслуговування та моніторинг працездатності програмного забезпечення та мережного обладнання комп'ютерної мережі.

6. Надає консультативну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп'ютерного обладнання і програмного забезпечення.

7. Забезпечує моніторинг введення в експлуатацію та організовує обслуговування комп'ютерної мережі суду, поточне адміністрування мережного обладнання локальної комп'ютерної мережі, адміністрування контролера домену та серверів комп'ютерної мережі.

8. Забезпечує доступ користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів.

9. Здійснює моніторинг дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп'ютерної мережі.

10. Забезпечує виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп'ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.

11. Проводить аналіз стану інформаційного забезпечення суду та вносить пропозиції з урахуванням положень пункту 5.1 цієї інструкції щодо вдосконалення форм і методів роботи суду в частині інформаційного забезпечення діяльності суду, надає відповідні звіти.

12. Відповідає за належне опублікування та оновлення актуальної інформації на веб-сайті Городоцького районного суду у складі веб-порталу «Судова влада України».

13. Відповідає за координацію побудови та впровадження і подальше супроводження комплексної системи захисту інформації інформаційно-телекомунікаційної системи.

14. Здійснює заходи щодо забезпечення захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційній системі суду.

15. Аналізує своєчасність надсилання електронних копій судових рішень до Реєстру електронних копій судових рішень.

16. Надає методичну допомогу секретарям суду при формуванні піврічних та річних статистичних звітів в автоматичному режимі на підставі наявних даних в автоматизованій системі документообігу суду.

17. Відповідає за невідкладне відправлення повідомлень електронною поштою, після отримання ухвали з Верховного Суду про витребування справи.

18. Відповідає за належне функціонування системи відеоконференцзв’язку.

19.  Відповідає за своєчасне забезпечення електронними цифровими підписами (ЕПЦ) суддів та працівників апарату суду.

20.  Забезпечує організацію  та проведення судових засідань  в режимі відеоконференцзв’язку  по судових справах, які не перебувають в провадженні Городоцького районного суду Хмельницької області.

21.  Вносить дані до електронних табелів обліку робочого часу суддів.

22. Здійснює реєстрацію в автоматизованій системі  документообігу суду вхідної кореспонденції.

23. Відповідає за експлуатацію газового обладнання теплогенераторної кімнати адмінбудівлі Городоцького районного суду та відповідає за облік спожитих комунальних послуг і енергоносіїв.

24. Виконує інші доручення голови суду, керівника апарату суду та заступника керівника апарату, що пов’язанні з виконанням його посадових обов’язків.

 

Умови оплати праці

Відповідно до штатного розпису з 01 січня 2021 року, посадовий оклад становить 5540 грн., надбавка за вислугу років (за наявності стажу державної служби), надбавка за ранг державного службовця. Надбавка за інтенсивність праці та премія (у разі встановлення).

Інформація про строковість призначення на посаду

На період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та до дня визначення суб’єктом призначення або керівником державної служби переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства.

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, подає таку інформацію через Єдиний портал вакансій державної служби:

1) заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 зі змінами (далі – Порядок);

2) резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання;

 

Інформація приймається з 04 лютого 2021 року до 09 години 00 хвилин 08 лютого 2021 року, включно.

Адресат: Городоцький районний суд Хмельницької області.

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору на вакантну посаду

Жолобайло Олена Володимирівна

роб.тел. 0(3851) 3-06-52.

email: inbox@gd.km.court.gov.ua

 

Вимоги

1.

Освіта

ступінь вищої освіти – не нижче молодшого бакалавра або бакалавра відповідного професійного спрямування

2.

Досвід роботи

не потребує

3.

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

4.

Володіння іноземною мовою

не потребує