flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення зборів суддів №1 від 05.01.2017 року

25 жовтня 2017, 11:00

Рішення №1 

зборів суддів від 05 січня 2017 року 

Збори суддів Городоцького районного суду Хмельницької області у складі:

- головуючий на зборах суддів: голова Городоцького районного суду Хмельницької області – Сакенов Ю.К.

- присутні:  суддя - Шинкоренко С.В.

керівник апарату – Небісь В.А.

 

Слухали: головуючого зборів суддів,  голову Городоцького районного суду Сакенова Ю.К., щодо планування відпусток працівниками апарату суду, обрання сідді уповноваженого здійснювати кримінальне провадження щодо неповнолітніх, та визначення слідчих суддів Городоцького районного суду Хмельницької області.

Слухали: керівника апарату Небіся В.А., який оголосив доповідну записку про результати вивчення стану організації роботи Городоцького районного суду,  працівниками ТУ Державної судової адміністрації у Хмельницькій області. 

Вирішили: 

Планувати відпустки складу суду (суддя, помічник , секретар с/з) разом,  дотримуватись вимог ст.12 ЗУ»Про відпустки», щодо поділу основної відпустки на частини, при  відповідному стажі роботи планувати додаткову відпустку,  не менше 7 календарних днів, не використані відпустки за 2016 рік, працівниками апарату суду, використати в строк до 31.03.2017 року.

Обрати суддю Сакенова Ю.К. уповноваженого здійснювати кримінальне провадження щодо неповнолітніх строком на три роки з 05.01.2017 року. Обрати слідчими суддями Городоцького районного суду,  всіх суддів, у яких є повноваження судді.

Усунути допущенні недоліки в роботі апарату суду, і контролювати недопущення їх в подальшому. Визначити завдання керівнику апарату щодо вирішення підготовки питання відносно проведення ремонту будівлі суду, та облаштування місця для утримання обвинувачених в залі судових засідань №3. Визначення об’єму роботи для передачі справ та інших документів в архів суду.

Рішення зборів суддів №1 довести до відома працівників апарату суду.

Дане рішення прийнято відкритим  одноголосно, присутніми на зборах суддів Городоцького районного суду Хмельницької області.

 

 

Головуючий на зборах суддів –

Голова Городоцького районного суду

Хмельницької області                                          ____________        Ю. К. Сакенов

 

Секретар зборів                                                  ____________        С. В. Шинкоренко